Sfaturi utile

Lovelydesign.ro, magazin-showroom de saltele

Cum să alegi salteaua de pat potrivită

Cercetările au arătat că mai mult de 78% dintre consumatori caută confort și calitate atunci când cumpără pat.  Yatas și Lovelydesign.ro continuă să aducă noutăți și noi tehnologii în sectorul lor. Yatas a obținut  nenumărate premii cu portofoliul său inovator de produse pe cooperarea făcută cu cei mai mari producători de tehnologie din lume.

Yatas este singurul brand care folosește materiale ale unor mărci de renume mondial, precum Woolmark și Dacron, folosind o mare varietate de tehnologii, de la produsele Visco la Latex și arcuri Bonell.

Magazinul on line și showroom-ul Lovelydesign, prin produsele pe care le comercializează,  pune accent pe înțelegerea inovatoare a designului în produse precum pernă și matlasare, oferă multiple opțiuni și produse  compatibile Davron, care beneficiază de proiectare standard, rezistență și tehnologii la fel ca produsele sale din seria medicală pentru progresul vindecării corpului.

Magazinul on line și showroom-ul Lovelydesign.ro oferă 35 tipuri de saltele, 25 tipuri de perne și pilote, 15 tipuri de lenjerie de pat, 54 de produse pentru dormitor și 21 produse de decor.

În privința saltelelor, magazinul on line și showroom-ul Lovelydesign.ro  oferă următoarele serii de produse: Seria Arcuri Dht (Double Heat Treated) are 8 produse, Seria arcuri impachetate,6 produse, Seria premium 3 produse, Seria Hybrid, 6 produse, Seria Visco/Latex3 produse, Saltele copii, 9 produse.