Sfaturi utile

Perna reflux

Perna reflux

Pernă de de așternut Yataș contra refluxului gastro-esofagian

 Calitatea somnului afectează și calitatea vieții. Refluxul gastro-esofagian este una dintre cele mai frecvente afecțiuni de sănătate și este cunoscută sub numele de boală a sistemului digestiv în care acidul stomacului se revarsă înapoi în esofag și în gură. Oamenii suferă de reflux în timpul somnului, așa că obținerea unui somn de calitate devine o problemă pentru ei. Cu toate acestea, pernele de reflux ajută persoanele care au probleme de reflux să își recupereze modul ideal de a dormi.

Perna de reflux, cunoscută sub numele de pernă medicală, este special concepută și folosită frecvent de persoanele care suferă de reflux gastro-esofagian. Utilizatorii pernelor de reflux pot experimenta în sfârșit un somn de bună calitate, întrucât nu întâmpină probleme cu flatulența și cu alimentele care se întorc spre gură în timpul somnului.

 Utilizarea pernei de reflux

Perna de reflux Yataș Bedding ajută la reglarea poziției corecte a somnului și previne pătrunderea acidului gastric în esofag în timpul somnului și, astfel, împiedică formarea de gust amar în gură. Modelul cu un unghi înclinat permite poziționarea capului mai sus decât corpul, prevenind astfel simptomele refluxului. Ideal pentru utilizare nu numai pentru adulți, ci și pentru bebeluși, modelul este complet ortopedic, ajutând astfel la relaxarea în timpul somnului.

Utilizatorii pernelor de reflux afirmă că experiența lor de somn se îmbunătățește calitativ într-o perioadă scurtă de timp, deoarece perna asigură o poziție corectă de dormit. Această pernă medicală are un design triunghiular și acest lucru permite corpului să atingă un unghi de aproape 45 de grade. Alimentele care sunt digerate în stomac nu pot ajunge la esofag, deoarece poziția capului este acum mai mare, iar adulții și bebelușii pot avea un somn confortabil, problema flatulenței fiind complet înlăturată.

 Pernă de reflux pentru bebeluși

Modelele concepute pentru bebeluși pot fi folosite cu deplină încredere, fără niciun motiv de îndoială. Bebelușii care se trezesc adesea din somn, deoarece nu pot dormi bine noaptea, pot dormi în sfârșit, datorită pernei de reflux pentru bebeluși, ceea ce reprezintă un beneficiu mare pentru sănătatea lor.

Părinții care preferă aceste perne pentru bebelușii lor observă că micuții lor vomită mai puțin și se trezesc din somn mult mai rar. Deoarece refluxul la sugari se datorează faptului că unele organe nu sunt suficient de dezvoltate, bebelușii suferă de disconfort stomacal chiar și după ce au mâncat foarte puține alimente. Majoritatea părinților nu cred că bebelușul lor are o stare de reflux și consideră că ar putea fi doar o problemă de flatulență.

Utilizarea modelului de perne recomandate de medici este destul de ușoară. Este posibil să vă așezați copilul pe spate sau pe burtică pe o pernă unghiulară. Bebelușii suferă mai puțin de disconfort în timpul zilei, deoarece pot dormi mai confortabil noaptea, datorită pernei de reflux.

În cazul în care perna de reflux este preferată pentru sugari, se recomandă spălarea pernei originale cu produse potrivite pentru copil. În același timp, dacă aveți o pernă suplimentară puteți utiliza perna pentru o perioadă mai lungă de timp.

Alegerea pernei de reflux potrivit

Efectuarea alegerii corecte devine foarte importantă atât în ​​ceea ce privește sănătatea, cât și calitatea somnului. În același timp, atunci când alegeți produsul relevant pentru bebeluși trebuie să dați dovadă de cea mai mare atenție. Deoarece perna de reflux va fi folosită în perioada de somn, modelul ar trebui să posede proprietăți ortopedice și trebuie acordată atenție calității materialului utilizat în producția sa.

Perna de reflux medical Yataș Bedding previne transpirația excesivă în timpul somnului datorită țesăturii sale de bumbac tricotate. Fiind un produs igienic datorită carcasei sale lavabile speciale și oferind poziția corectă de somn, perna permite ca bebelușul dumneavoastră să petreacă o noapte mai confortabilă. Modelul de perne de pat Yataș, care este produs dintr-un bloc special de spumă, iese în evidență prin durata lungă de folosire, dacă este utilizat corect.

Înainte de a utiliza o pernă de reflux, este obligatoriu să țineți cont de recomandarea medicului dumneavoastră, având în vedere că această pernă medicală specială a fost dezvoltată exclusiv pentru pacienții cu reflux. Modelul preferat pentru sugari între 0-6 luni poate fi utilizat imediat după recomandarea medicului pentru adulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *