Sfaturi utile

Saltelele care oferă confort cu ajutorul tehnologiei viitorului

Saltelele care oferă confort cu ajutorul tehnologiei viitorului

Yataș Bedding continuă să creeze revoluția somnului și să ofere sisteme de somn pentru viitor!

Combinând tehnologia superioară cu sistemele de saltele, lenjeria de pat Yataș asigură nopți liniștite pentru casele în care intră. Dezvoltată în cooperare cu Visco Technology, Feran Ice, saltele hibride și Legett & Platt, tehnologia cu 4 arcuri este aspectul care încununează calitatea somnului lui Yataș. Saltelele produse cu tehnologii inovatoare Yataș sunt obținute prin metode naturale de producție și strălucesc, de asemenea, pentru caracteristicile lor ecologice. Transformând tehnologia într-o formă de saltea, dormitul sănătos este ușor cu Yataș. Experții subliniază că somnul regulat este important pentru sănătatea umană; Lenjeria de pat Yataș recreează somnul sănătos cu cele mai inovatoare soluții.

Suport Ultra-Body cu tehnologie Visco

Saltelele de pat Yataș, produse cu tehnologia Visco, sunt deseori preferate pentru persoanele care urmează tratament medical. Tehnologia Visco, una dintre cele mai inovatoare soluții ale paturilor Yataș, asigură de fapt nopți confortabile și somn de calitate pentru toată lumea. Dezvoltată printr-o lucrare completă de cercetare și dezvoltare pe diferite tipuri de corpuri și modele de somn, tehnologia Visco oferă suport ultra-corp utilizatorilor de paturi Yataș. Nopțile nedormite se încheie datorită lui Visco, care are toate detaliile noii generații de a fi în formă.

 Tehnologia Feran Ice, implicată în nopțile calde

Cu patul Yataș, transpirația în nopțile calde se încheie. Din cauza transpirației excesive și a creșterii temperaturii corporale, insomnia este o problemă frecventă în nopțile de vară. Pe măsură ce corpul afectat de temperatură persistă în transpirație, rata de umiditate a saltelei crește. Exact atunci, Feran Ice, care a fost dezvoltat de Yataș Bedding, angajează și elimină căldura și umiditatea. Feran Ice evaporă foarte repede transpirația și umiditatea din saltea. Astfel, temperatura corpului nu mai crește și întreruperile somnului se încheie din cauza căldurii și transpirației.

Revoluția somnului cu 4 noi tehnologii de primăvară

În colaborare cu cel mai mare producător de primăvară din lume, Leggett & Platt, Yataș Bedding a lansat revoluția somnului prin integrarea celor mai bune tehnologii americane de primăvară în saltelele sale. Saltelele produse cu cele patru noi tehnologii de primăvară Yataș Bedding oferă o calitate și confort suprem pentru un corp sănătos. Saltelele produse cu tehnologii Zero Gravity, Hourglass Air și Ergocoil Infinity se ridică la nivelul așteptărilor diferite ale celor care caută secretul somnului sănătos. Echipată cu arcuri Wallaby produse cu tehnologia coil-inside-coil, salteaua Zero Gravity oferă confort termic privat în timp ce se adaptează pozițiilor de somn. Salteaua cu aer Hourglass are un sistem cu arcuri în trei etape, care arată ca o clepsidră, suportă chiar și profile de corp foarte diferite și oferă un suport moale și dur atunci când este nevoie. Salteaua Ergocoil Infinity, care este echipată cu un număr de arcuri de două ori mai mult decât cele dintr-o saltea obișnuită cu arc, susține corect coloana vertebrală și oferă o temperatură personală de somn.

Somn neîntrerupt cu tehnologii hibride

Saltelele de la Yataș Bedding, care folosesc diferite tehnologii de saltele combinate, satisfac nevoi diferite pentru o experiență unică de somn. Mini arcurile de buzunar înalt de 5 cm de la Supreme Comfort servesc ca un suport important între visco și spumă și oferă un suport special pentru talie și șold, cele mai sensibile zone ale coloanei vertebrale. Fabricat cu sistemul de primăvară de buzunar cu 5 zone și straturi de visco pe ambele părți, Five-Z crește confortul dormitului cu suprafețele sale specifice sezonului. Combinând aspectul arcului de buzunar cu 7 zone și latexul natural, salteaua Seven – Z Latex se adaptează perfect contururilor corpului tău și protejează curbura naturală a coloanei vertebrale. Folosind primul sistem de arcuri din memorie Memory Coil din lume, salteaua Smart Track oferă îmbrățișarea unică a tehnologiei visco cu ajutorul sistemului său avansat de arc. Răspunzând foarte repede mișcărilor corpului, salteaua Smart Track îmbunătățește confortul somnului, prevenind senzația nedorită de răsunet.

Vizitați showroom-urile sau site-ul web www.lovedesign.ro pentru a avea șansa unui somn confortabil și neîntrerupt cât mai curând posibil cu modelele de paturi Yataș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *